Monumente funerare Iasi din mozaic

Monumente funerare Iasi din mozaic
9
Jun

Cele mai mici preturi la monumente funerare in Iasi le gasiti la Art Creativ Granit si sunt constituite de monumentele funerare din mozaic. Art Creativ Granit Iasi realizeaza de peste zece ani monumente funerare de care clientii sunt foarte multumiti. In aceasta perioada, in care eforturile pentru o calitate superioara au fost sustinute continuu, am constatat ca modelul clasic de mozaic (turnat beton si imbracat cu un strat de 2 cm de mozaic) in timp se deterioreaza datorita fenomenului de inghet – dezghet.

Solutia practica ce rezista in timp am obtinut-o dupa zeci de experimente tehnice. Este o lucrare turnata in totalitate din mozaic cu armatura de fier-beton (monobloc) cu un design mai deosebit.

Datorita faptului ca este turnata 100 % din mozaic nu este permisa degradarea pe care o provoaca inghetul si dezghetul si, suplimentar, am importat din Italia mai multe modele de solutii impermeabilizante, astfel incat monumentele tratate cu aceste solutii impiedica de la 70% pana la 100 % infiltrarea apei. Aspectul este si el imbunatatit considerabil si este impiedicata formarea petelor.

Pentru cele mai rezistente monumente funerare din mozaic nu ezitati sa ne contactati la 0746 365 507.